Trots op

Welkom op de pagina waar ik enkele van mijn meest impactvolle projecten uitlicht. Elk van deze projecten vertegenwoordigt een mijlpaal in sociale innovatie, iets waar ik bijzonder gepassioneerd over ben. Ik ben trots op de significante verschillen die we hebben gemaakt in elk van deze initiatieven. Blader door en ontdek hoe mijn benadering van engagement en verandering positieve transformaties heeft teweeggebracht.

Een koninkrijk breed mentoren platform

Momenteel werk ik aan een baanbrekend project: het vroegtijdig identificeren en begeleiden van jongeren in ons koninkrijk om hun potentieel te ontsluiten en hen voor te bereiden op de vraag naar proactieve, betrokken talenten in organisaties. Eerste stap is om binnen 4 jaar Curaçao eerste land te maken waar alle jongeren een netwerk van mentoren heeft. Klik hier voor een video over mijn hartsverlangen.

Boek 'Met onze talenten maken wij het verschil'

In 2012 heb ik met een groep, bestaande uit onderwijskundigen, kinderpsychologen, kindercoaches en docenten, een lesprogramma ontwikkeld, bestaande uit een werkboek en een leesboek voor het basisonderwijs op Curaçao. In de loop der jaren zijn ruim 3000 kinderen met dit programma aan de slag gegaan. Door dit project heb ik ingezien dat kinderen op het basisonderwijs op Curaçao en managers op de Zuidas in bepaalde mate met dezelfde levensvragen stoeien.

De projectnaam

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

TEDx Impact Pioneer of 2021

Elk jaar zoekt Tedx met het Impact Program naar gedurfde ideeën die de potentie hebben om belangrijke kwesties in de wereld aan te pakken. In 2021 werd ik uit de vele inzendingen met iSeekMe uitgekozen tot Impact Pioneer. 

Schouderklopje.nu

Waardering loont! Of nog beter gezegd, oprechte aandacht loont! Zo’n 14 jaar geleden startte ik mijn ontdekkingsreis naar wat mensen echt motiveert. Een van mijn eerste initiatieven was Schouderklopje.nu, waar we oprechte waardering verpakten in een doos. Ik heb duizenden T-shirts verkocht. Ook ontwikkelde ik een workshop van 2 minuten die ik op straat gaf. Dit gaf me de kans om met veel mensen over aandacht en waardering te spreken. Het werd een enorme bron van inspiratie in mijn leven.

De projectnaam

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.